TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE:

Datele noastre:

SC EIKON BOOKSTAGE SRL
Adresă sediul social: Str. Răsadniței nr. 121A, Sector 6, Bucureşti
Adresă punctul de lucru: Calea Giuleşti nr. 333, sector 6, București

Banca: Banca Transilvania – Sucursala Octavian Goga
Contul: RO32BTRLroncrt0244716501
Nr. Înregistrare Registrul Comerțului: J40/1377/2014
CUI: RO32756305

Telefon: 021/348.14.74, 0733/13.11.45, 0728/08.48.02
E-mail: contact@edituraeikon.ro

COMENZI – TARIFE ȘI LIVRARE

Preţurile afişate pe site includ TVA. În cazul cărţilor, acesta este de 5%. Preţurile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coşul dvs. de cumpărături, în funcţie de: adresa de livrare (în Bucureşti, în ţară sau în străinătate), numărul produselor şi greutatea aproximativă a coletului.

COMENZI ROMÂNIA

Modalitate livrare: Comenzile pentru București și teritoriul României se trimit prin curierat rapid.

Tarife livrare: Prin curierat rapid – 15 lei/colet

*Comenzile pentru București pot fi ridicate și de la sediul EIKON (Calea Giulești nr. 333, Sector 6, București) – fără taxe de transport, de luni până vineri, în intervalul orar 09.30-18.00, numai după confirmarea comenzii.

Termen livrare: Termenul de livrare pentru comenzile pe teritoriul României este de 48 de ore lucrătoare. Cu toate acestea, este posibil ca uneori unele titluri să nu fie în stoc în momentul efectuării comenzii, ceea ce va duce automat la prelungirea termenului de livrare.

COMENZI STRĂINĂTATE

Modalitate livrare: Comenzile în străinătate se trimit prin Poșta Română. Pentru un calcul estimativ al transportului, puteti accesa link-ul: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#2-Colet poștal internațional  

Tarife străinătate: tariful se calculează în funcție de țara destinatară și de greutate.

Efectuarea comenzii – Pentru comenzile în străinătate, vă rugăm să ne contactați telefonic, la numerele: 021/348.14.74, 0733/13.11.45, sau pe e-mail, la adresa: office@edituraeikon.ro.

Efectuarea plății – După emiterea facturii fiscale, plata se efectuează în contul editurii:

RO32BTRLRONCRT0244716501  – pentru plățile în RON

RO79BTRLEURCRT0244716501  – pentru plățile în EURO

RO37BTRLGBPCRT0244716501  – pentru plățile în LIRE STERLINE

RO83BTRLUSDCRT0244716501  – pentru plățile în DOLARI

După efectuarea plății, vă rugăm să ne trimiteți confirmarea pe e-mail la adresa contact@edituraeikon.ro.

*Pentru efectuarea unei plăți din străinătate, veți avea nevoie și de Codul SWIFT al Băncii Transilvania - BTRLRO22.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Atât datele dvs. de contact, cât și informațiile introduse în formularul de comandă sunt confidențiale, ele fiind folosite doar la emiterea facturii fiscale, în cazul efectuării unei comenzi, sau pentru a primi diverse notificări legate de promoțiile sau ofertele Editurii EIKON.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, Editura EIKON, administrată de S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L., prin site-ul www.edituraeikon.ro și www.librariaeikon.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, in atentia departamentului de Customer Service Editura Eikon trimisă pe adresa: Calea Giuleşti nr. 333, sector 6, București, sau la adresa de mail contact@edituraeikon.ro. 

POLITICA DE RETUR

Editura EIKON, administrată de S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L., prin site-ul www.edituraeikon.ro și www.librariaeikon.ro, respectă prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condiţiile actului normativ menţionat) aveti dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor să va retrageți din prezentul contract.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L., la sediul din Calea Giulești nr. 333, Sector 6, București, la telefon: 021/348.14.74, sau pe e-mail

la adresa contact@edituraeikon.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitatea de livrare standard oferită de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele care prezintă deteriorări de orice natură survenite după momentul livrării.  

SUGESTII, RECLAMAȚII

Puteți trimite sugestiile sau reclamațiile dvs. pe adresa contact@edituraeikon.ro.

CONŢINUTUL SITE-ULUI. DREPTURILE DE AUTOR

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Întregul conţinut al site-ului www.edituraeikon.ro / www.librariaeikon.ro  (texte, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi etc) sunt proprietatea S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L. şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

Editura EIKON își rezervă dreptul de a șterge comentariile licenţioase, denigratoare şi/sau tendenţioase sau care conțin mesaje publicitare.