Dialoguri necesare la EBS Radio
  • Dialoguri necesare la EBS Radio

Dialoguri necesare la EBS Radio

30,00 lei

(30,00 lei buc)

ANUL APARIȚIEI: 2020

ISBN: 978-606-49-0218-4

NR. PAGINI: 280

FORMAT: 13x20

Cantitate
In stoc

În această epocă binecuvântată de noua tehnologie, bine ascunşi în spatele exploziilor digitale, am reuşit din păcate un lucru pe care nici o dictatură care s-a respectat nu l-a dus până la capăt. Am reuşit să extragem cu totul dialogul din comunicare și așa am ajuns să nu mai punem nimic sub semnul întrebării.
Acum un an şi mai bine, EBS Radio îşi începea misiunea tocmai din dorinţa de a readuce omul pe scenă şi de a ocupa toate scaunele goale. Misiunea noastră a fost de a redescoperi actorii din rolurile principale. Adevăraţii actori, vii, cu destinul şi povestea lor. Aşa că am ridicat imediat calea microfonului şi am aruncat în eter, de-a lungul şi de-a latul Pământului, istoriile care contează. Şi uite aşa, vreme de câteva sute de zile, nu am lăsat nici un loc liber, având grijă ca de fiecare dată când se ridica cineva să invităm pe altcineva să se aşeze. Poveste după poveste, zi după zi, radioul nostru a strâns şi strânge istorii, precum rafturile unei biblioteci.
Această carte e o primă colecţie de personaje plecate în căutarea şi găsirea unui dialog. Sunt doar o mică parte din marele grup care ne-a trecut pragul, însă, diversitatea lor este esenţa a ceea ce reprezintă EBS Radio astăzi, o piaţă liberă de idei şi de spirit.
Într-o epocă în care totul se aliniază perfect, noi am încercat să scoatem scaunele din rând, şi am ales să le punem față în faţă.
Tudor Runcanu
Director EBS Radio

9786064902184

Referințe specifice

Recenzii

Scrie o recenzie

Dialoguri necesare la EBS Radio

ANUL APARIȚIEI: 2020

ISBN: 978-606-49-0218-4

NR. PAGINI: 280

FORMAT: 13x20

Scrie o recenzie