Lista produselor după autorul Ada D'Albon

Născută pe 7 iunie 1944, a absolvit I.A.T.C. la Bucureşti, este actriţă, regizoare, profesoară şi scriitoare. În anul 1981 a plecat în exil, în Franţa, împreună cu soţul ei Laurenţiu Azimioara. Acolo nu şi-au abandonat meseria şi visele, dimpotrivă, au fondat şi susţinut o şcoală de teatru

Născută pe 7 iunie 1944, a absolvit I.A.T.C. la Bucureşti, este actriţă, regizoare, profesoară şi scriitoare.

În anul 1981 a plecat în exil, în Franţa, împreună cu soţul ei Laurenţiu Azimioara. Acolo nu şi-au abandonat meseria şi visele, dimpotrivă, au fondat şi susţinut o şcoală de teatru.

După două decenii, în anul 2002, au înfiinţat la Paris Théâtre de l'Orme, într-un local închiriat în arondismentul 19. Prin implicarea şi munca lor susţinută, un loc oarecare s-a transformat într-un punct de reper al iubitorilor de teatru. O activitate intensă, cu actori formaţi de Ada şi Laurenţiu, cu piese puse în scenă, de cele mai multe ori, după texte scrise de ei, înseamnă, de fapt, o viaţă dedicată în întregime Artei.

În anul 2014 Ada D’ALBON scrie volumul “Ultima vară în Bretania, istoria unui exil”, îl publică pe speze proprii, apoi cartea este tradusă şi publicată în România la Editura Curtea Veche.

Se afișează 1-6 din 6 produse
PACHET PROMOȚIONAL ADA D'ALBON PACHET PROMOȚIONAL ADA D'ALBON
  • -45,00 lei

PACHET PROMOȚIONAL ADA...

Preț obișnuit 195,00 lei -45,00 lei Preț 150,00 lei

Pachetul conține 5 titluri:

FĂRĂ TITLU

FÜR ELISE

ANTONIME PE TIMP DE PANDEMIE

ȚARA DE DINCOLO DE BÂLCI. EXERCIȚIU

ULTIMA VARĂ ÎN BRETANIA. ISTORIA UNUI EXIL, Editura: Curtea Veche

PREȚ ÎNTREG PACHET: 195 lei

DISCOUNT: 23%

PREȚ REDUS PACHET: 150 lei 

TRANSPORT GRATUIT