DISTRIBUȚIE

Unde ne găsiți:

 

Alba-Iulia: Librăria Humanitas Alba-Iulia

Arad: Librăria Cărturești Arad, Librăria Corina

Baia Mare: Librăria Cărturești Baia Mare

Brașov: Librăria Șt/ O. Iosif, Librăriile Ralu, Librăria Humanitas, Cărturești Brașov – Piața Sfatului, Cărturești Carrefour Brașov

Brăila: Librăria Cărturești Brăila

Botoșani: Librăria Prolibris Boroșani

București: Librăria Mihai Eminescu, Librăria Humanitas Cișmigiu, Humanitas Kretzulescu, Humanitas Magheru, Humanitas Auchan, Librăria La Petite bouffe Cotroceni, Librarium TNB, Librarium Sun Plaza, Librarium Mega Mall, Cărturești Verona, Cărturești Carusel, Cărturești Pantelimon, Cărturești AFI, Cărturești Nord, Cărturești & Friends, Cărturești Promenada, Cărturești Park Lake, Verso Cărturești, Modul Cărturești, America House Cărturești, Veranda Cărturești, Vitan Cărturești, Librăria Sophia, Librăria Bizantină,

Buzău: Librăria Cărturești Buzău

Câmpina: Librăria Elstar

Constanța: Cărturești Vivo Constanța (Maritimo), Cărturești Constanța, Librăria Dorian Gray, Librăria Prăvălia cu Cărți

Cluj-Napoca: Librăria Humanitas Cluj, Book Corner Librarium, Librăria Universității, Cărturești Vivo Cluj (Polus), Cărturești Platinia Cluj

Craiova: Librăria Cărturești Craiova

Deva: Librăria Cărturești Deva

Galați: Librăria Humanitas Galați

Iași: Librăria Humanitas, Librarium Iulius-Mall, Librarium Felicia Mall, Cărturești Iași Pallas, Librăria Cartea Românească, Librăria Orest Tafrali, Librăria Junimea, Librăria Casa Cărții, Librăria Esculap

Oradea: Librăria Humanitas Oradea, Cărturești Oradea

Piatra-Neamț: Librăria Humanitas Piatra-Neamț

Pitești: Librăria Mihai Eminescu Pitești, Cărturești Pitești, Fundația Culturală Ilfoveanu

Ploiești: Librăria Humanitas Ploiești, Cărturești AFI Ploiești

Râmnicu-Vâlcea: Librăria Humanitas Râmnicu-Vâlcea

Sibiu: Librăria Humanitas, Erasmus Buecher Café, Cărturești Promenada Sibiu, Cărturești Sibiu City

Slobozia: Librarium Casa Cărților

Suceava: Librăria Cărturești Suceava

Târgoviște: Librăria Fragilistic

Târgu-Mureș: Librăria Libris Eminescu

Timișoara: Librarium Cartea de Nisip, Librăria Esotera, Cărturești Timișoara Iulius Mall, Librăria La Două Bufnițe, Cărturești Timișoara Mercy, Cărtuești Timișoara Operei

Republica Moldova: Librăria Cărturești Chișinău

 

On-line ne găsiți și pe:

 

Facebook: Editura EIKON

Instagram: editura_eikon

www.edituraeikon.ro, wwww.librariaeikon.ro  

Libris.ro

Libhumanitas.ro

Carturesti.ro

Cartepedia.ro

Emag.ro

Librariaonline.ro

Librariadelfin.ro

Piatadecarte.net

 

COMENZI – TARIFE ȘI LIVRARE

Preţurile afişate pe site includ TVA. În cazul cărţilor, acesta este de 5%. Preţurile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coşul dvs. de cumpărături, în funcţie de: adresa de livrare (în Bucureşti, în ţară sau în străinătate), numărul produselor şi greutatea aproximativă a coletului.

COMENZI ROMÂNIA

Modalitate livrare: Comenzile pentru București și teritoriul României se trimit prin curierat rapid.

Tarife livrare: Prin curierat rapid – 20 lei/colet

*Comenzile pentru București pot fi ridicate și de la sediul EIKON (Calea Giulești nr. 333, Sector 6, București) – fără taxe de transport, de luni până vineri, în intervalul orar 09.30-16.00, numai după confirmarea comenzii.

Termen livrare: Termenul de livrare pentru comenzile pe teritoriul României este de 48 de ore lucrătoare. Cu toate acestea, este posibil ca uneori unele titluri să nu fie în stoc în momentul efectuării comenzii, ceea ce va duce automat la prelungirea termenului de livrare.

COMENZI STRĂINĂTATE

Modalitate livrare: Comenzile în străinătate se trimit prin Poșta Română. Pentru un calcul estimativ al transportului, puteti accesa link-ul: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#2-Colet poștal internațional 

Tarife străinătate: tariful se calculează în funcție de țara destinatară și de greutate.

Efectuarea comenzii – Pentru comenzile în străinătate, vă rugăm să ne contactați telefonic, la numerele: 021/348.14.74, 0733/13.11.45, sau pe e-mail, la adresa: contact@edituraeikon.ro.

Efectuarea plății – După emiterea facturii fiscale, plata se efectuează în contul editurii:

RO32BTRLRONCRT0244716501  – pentru plățile în RON

RO79BTRLEURCRT0244716501  – pentru plățile în EURO

RO37BTRLGBPCRT0244716501  – pentru plățile în LIRE STERLINE

RO83BTRLUSDCRT0244716501  – pentru plățile în DOLARI

După efectuarea plății, vă rugăm să ne trimiteți confirmarea pe e-mail la adresa contact@edituraeikon.ro.

*Pentru efectuarea unei plăți din străinătate, veți avea nevoie și de Codul SWIFT al Băncii Transilvania - BTRLRO22.

POLITICA DE RETUR

Editura EIKON, administrată de S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L., prin site-ul www.edituraeikon.ro și www.librariaeikon.ro, respectă prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condiţiile actului normativ menţionat) aveti dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor să va retrageți din prezentul contract.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L., la sediul din Calea Giuelști nr. 333, Sector 6, București, la telefon: 021/348.14.74, sau pe e-mail la adresa contact@edituraeikon.ro cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitatea de livrare standard oferită de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele care prezintă deteriorări de orice natură survenite după momentul livrării. 

SUGESTII, RECLAMAȚII

Puteți trimite sugestiile sau reclamațiile dvs. pe adresa contact@edituraeikon.ro.

CONŢINUTUL SITE-ULUI. DREPTURILE DE AUTOR

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt cu titlu de exemplu.

Întregul conţinut al site-ului www.edituraeikon.ro / www.librariaeikon.ro  (texte, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi etc) sunt proprietatea S.C. EIKON BOOKSTAGE S.R.L. şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

Editura EIKON își rezervă dreptul de a șterge comentariile licenţioase, denigratoare şi/sau tendenţioase sau care conțin mesaje publicitare.

 

 

 

Ne cerem scuze pentru neplăceri.

Căutați din nou