Cusătoresele
  • Cusătoresele

Cusătoresele

25,00 lei

(25,00 lei BUC)

AUTOR: Emilia Muller
ANUL APARIŢIEI: 2018
ISBN: 978-606-711-765-3
NR. PAGINI: 204
FORMAT: 13x20
Cantitate
In stoc

Un bărbat obsedat de fosta lui prietenă descoperă un grup secret condus de aceasta. Mânat de curiozitate, Dan încearcă epilatul picioarelor, fustele și sutienele și, deghizat în femeie, se infiltrează în grup. Este surprins să afle că femeile vorbesc și despre altceva decât despre rochii și pantofi. Detaliile intime dezbătute în cadrul întâlnirilor grupului îl intrigă pe Dan. Însă în urma unei crime misterioase, Dan este nevoit nu numai să părăsească grupul, dar și țara, lăsând anumite lucruri nerezolvate.

Romanul „Cusătoresele” vrea să ridice un semnal de alarmă cu privire la comunicare, fie ea în cuplu sau în afara lui. Este o poveste despre măștile pe care le purtăm voit, iar prin intermediul infiltrării lui Dan se sfâșie barierele prejudecăților, dar și cele ale unor subiecte etern ascunse sub preș. Un Tootsie modern, Dan ne invită să reflectăm și asupra vieților noastre.

„E foarte interesant că în timp ce Dan-Miruna, după ce-și spune și el povestea inventată în fața «cusătoreselor» se felicită că «mi-a ieșit atât de natural să vorbesc despre mine la genul feminin», în timp ce Emiliei Muller îi iese atât de natural să vorbească și la genul masculin, semn că scriitura nu are sex atunci când este bună și uneori, acesta este semnul cel mai sănătos că avem în față o povestitoare stăpână pe arta ei și că acesta este abia începutul.”
                                                                                                    Zully Mustafa

9786067117653

Referințe specifice

Recenzii

Scrie o recenzie

Cusătoresele

AUTOR: Emilia Muller
ANUL APARIŢIEI: 2018
ISBN: 978-606-711-765-3
NR. PAGINI: 204
FORMAT: 13x20

Scrie o recenzie