Fiinţa umană completă. Jocul de-a energia

35,00 lei

(35,00 lei buc.)

AUTOR: Lucian Mândrea

ANUL APARIŢIEI: 2022

ISBN: 978-606-49-0687-8

NR. PAGINI: 190

FORMAT: 13X20

Cantitate
Stoc epuizat

„Ce este omul în întregul lui? Ce este sufletul omului? Pe unde se găsește sufletul în corp și cam cum arată? Ce putem face cu energia proprie? Oare am putea să ne reparăm singuri?

Sunt întrebări curente la care ofer răspunsuri noi în această carte.

La început printr-o întâmplare, apoi prin multe observații și prin rezultate concrete obținute practic, am ajuns să ofer cititorilor un răspuns realist la întrebările precedente precum și unele sfaturi utile pentru a obține o stare prelungită de sănătate și o bună dispoziție, eventual fericire în viață.

Cartea nu se adresează celor cu un scepticism ridicat sau care au tendința de a nega imediat orice lucru nou, fără a-și acorda măcar câteva momente pentru a se întreba dacă nu cumva lucrurile expuse ar putea fi adevărate.

În ceea ce privește modalitățile de îmbunătățire a stării psihice și de păstrare a energiei, am încercat să dau niște sugestii de completare față de cărțile deja existente în domeniu.

Vă prezint o multitudine de rezultate ale unor măsurători efectuate cu diverse tipuri de aparate astfel încât marea majoritate a afirmațiilor făcute în această carte sunt susținute de filme, prelucrări ale filmelor respective, valori numerice ale diverșilor parametri ce caracterizează starea ființei umane, tabele de rezultate, eventual grafice justificative.”

9786064906878

Referințe specifice

Recenzii

Scrie o recenzie

Fiinţa umană completă. Jocul de-a energia

AUTOR: Lucian Mândrea

ANUL APARIŢIEI: 2022

ISBN: 978-606-49-0687-8

NR. PAGINI: 190

FORMAT: 13X20

Scrie o recenzie

S-ar putea să-ți placă și