Plici - Picătura de primăvară

25,00 lei

AUTOR: Alice-Valeria Micu

ANUL APARIȚIEI: 2021

ISBN: 978-606-49-0498-0

NR. PAGINI: 24

FORMAT: 20x20

Cantitate
Stoc epuizat

Bine ai venit în lumea lui Plici! 

Sunt mama unei tinere de 22 de ani şi îţi scriu aceste rânduri pentru că ai cumpărat cartea cu gândul la un copil. Cea mai mare putere din lumea asta nu sunt furtunile nici armele, ci dragostea unei mame pentru copilul ei. Îi stau alături dragostea tatălui pentru copil, a bunicilor, a mătuşilor şi unchilor, a prietenilor şi naşilor. Din iubire pentru copil niciun obstacol nu e prea înalt, nicio lovitură prea pu ternică, nicio durere prea mare. Ducem pentru el, cea mai frumoasă bătălie, singura care contează: bătălia pentru viaţă, pentru Măria Sa, Copilul. Fruct al iubirii, sămânţă a unui nou început, în trupul acela firav ne scriem cel mai frumos poem. În sufletul nostru e viitorul lui, iar viaţa noastră nu se sfârşeşte odată cu noi, ci cu el.

Îţi scriu gândindu-mă cu drag la anii când fiica mea era de câţiva anişori, precum copilul tău. Îmi e tare dor de ea, aşa cum era atunci, cu codiţele ei împletite şi ochii mari, pe leagănul din curte, cu o păpuşă în mână. Bucuria pe care i-o vedeam în ochi era cea mai mare şi mai frumoasă răsplată.

Ştiu ce faci: îţi păzeşti copilul, îl îngrijeşti să-i fie bine, îi dăruieşti din fiinţa ta ce ai mai valoros, mai bun şi mai frumos. Îi dăruieşti iubirea în fiecare zi.

Sănătatea lui e prioritatea ta. Educaţia lui e prioritatea ta. Bucuria lui e prioritatea ta.

Am crescut într-o casă cu iubire şi cărţi. Mi-am crescut fiica într-o casă cu iubire şi cărţi. Copilăria mea a însemnat nu doar joaca, ci şi prietenii din volume de tot felul, cu ilustraţii minunate şi aventuri fermecătoare. Am avut multe, dar cele mai dragi îmi erau cărţile copilăriei mamai mele. Mi-au rămas în suflet, cu parfumul lor din alte vremuri şi după mulţi ani, iată, i-am dat viaţă lui Plici, inspirată din atmosfera acelor cărţi.

Dăruieşte-i copilului pe care îl iubeşti bucuria simplă de-a găsi într-o carte un prieten mic, vulnerabil şi totuşi puternic, aşa ca el. Învaţă-l ce înseamnă mirosul paginilor proaspăt tipărite, surpriza de la fiecare pagină şi satisfacţia că, odată ajuns la final, o poate lua oricând de la început.

Ţi-l ofer pe Plici. Va şti să-i dăruiască bucurie copilului tău cu fiecare pagină, cu fiecare carte. Sunt fericită că azi va avea parte de minunata experienţă a aventurilor celei mai simpatice picături de apă. Îţi promit că vei avea şi alte noi prilejuri de a-i face cadou copilului o carte nouă cu Plici şi prietenii săi. Împărţim bucuria cu voi şi cu mulţi alţi copii, aşadar vă spun Bun venit în familia lui P l i c i !

Cu mult drag,

Alice Valeria

P.S. Găseşti în carte o ilustrată. Îndeamnă copilul să aleagă strofa preferată, să o scrie pe dos şi să trimită această carte poştală celui mai bun prieten al său. Scrie tu pentru el, dacă nu a învăţat încă. Roagă-l pe acel prieten să îi trimită la rândul său ilustrata din carte cu strofa care-i place lui cel mai mult. Nu uita să pui şi timbru! Emoţia de a găsi în cutia poştală un semn de la prietenul tău e de neuitat.

9786064904980

Referințe specifice

Recenzii

Evaluare 

02-09-2021

Plici picatura de primavara

Educativa si distractiva!

Scrie o recenzie

Plici - Picătura de primăvară

AUTOR: Alice-Valeria Micu

ANUL APARIȚIEI: 2021

ISBN: 978-606-49-0498-0

NR. PAGINI: 24

FORMAT: 20x20

Scrie o recenzie