Evenimente

Lansare de carte - "Folie à Trois" la Librăria Humanitas Oradea

Aflați mai multe

iunie 27, 2018  Către  iunie 27, 2018
Librăria Humanitas Oradea
Drogurile. O carte obligatorie Măriţi imaginea

Drogurile. O carte obligatorie

978-606-711-841-4

Nou

AUTOR: Mihai Copăceanu
ANUL APARIŢIEI: 2018
ISBN: 978-606-711-841-4
NR. PAGINI: 248
FORMAT: 13x20

Mai multe detalii

35,00 lei

35,00 lei pe BUC

Informații

Consumul de droguri a început demult probabil încă de la zorile umanităţii. Consumul şi dependenţa de droguri este una din cele mai sumbre forme de activitate umană prin efectele nocive pe care le are asupra indivizilor şi perspectiva tragică pe care o deschide pentru destinul speciei noastre. Această carte parcurge toate problemele legate de consumul şi dependenţa de droguri. Ea dă şi unele soluţii. Să sperăm că efectele ei nu se vor limita doar la o informare a publicului, dar şi la o mobilizare a lui pentru a participa activ la lupta împotriva acestui flagel. Constantin Bălăceanu Stolnici, Membru de onoare al Academiei Române, Preşedintele Centrului Internațional Antidrog şi pentru Drepturile Omului-CIADO

Cartea lui Copăceanu este o contribuție promptă și relevantă la o problemă tot mai arzătoare în multe părți ale lumii. Cartea promite să aducă cititorilor din diferite domenii ale vieții un subiect de reflecție și de dezvoltare ulterioară în moduri specifice nevoilor României, mai ales semnificative pentru tineri, a căror căutare a identității și a locului semnificativ în lume poate duce adesea pe calea abuzului de substanțe. Psiholog Dr. Olivera Petrovich, Universitatea Oxford

Mihai Copăceanu este psiholog. A aprofundat psihologia prin burse de cercetare la Bologna și doi ani la Oxford. Ulterior, la Londra, s-a specializat în adicții lucrând cu dependenții de heroină la Institutul de Psihiatrie (King’s College London). Sub coordonarea academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici la Institutul de Antropologie ”Francisc I. Rainer” al Academiei Române realizează o cercetare doctorală fiind preocupat de consumul de substanțe psihoactive în rândul adolescenților. Din 2016 lucrează la Domeniul privind prevenirea torturii în locurile de detenție din cadrul Instituției Avocatul Poporului. Pasionat de educaţie și societate participă activ la regândirea României prin comunicări publice și articole de opinie pe blogurile adevărul.ro încă din 2013. Crede în potenţialul celor tineri și în România.
A publicat „Dependența Sexuală” (Ed. Medicală, 2018), „Freud sau Religia.Totem.Iluzie Critică” (Ed. Agnos, 2008) și „Ortodoxie la Oxford. Te-am găsit Doamne! Mărturiile a 12 englezi convertiţi la Ortodoxie” (Ed. Deisis, 2010).

Recenzii

Notă 
Andreea Răducanu 11-06-2018

Recomand 100%

Cartea am luat-o chiar din ziua lansării de la Bookfest. E plăcut și ușor de citit, găsești informații pe înțeles, cu studii științifice și cel mai mult am apreciat sfaturile pentru părinți. Cred că orice părinte ar trebui sa o citească.

  • 1 din 1 persoane au găsit această recenzie folositoare.

Scrieți propria recenzie !

Scrieți o recenzie

Drogurile. O carte obligatorie

Drogurile. O carte obligatorie

AUTOR: Mihai Copăceanu
ANUL APARIŢIEI: 2018
ISBN: 978-606-711-841-4
NR. PAGINI: 248
FORMAT: 13x20

Scrieți o recenzie

4 alte recomandări în aceeași categorie: