Scrisori din Zurich
  • Scrisori din Zurich

Scrisori din Zurich

35,00 lei

(35,00 lei buc)

AUTOR: Iunona Cruceanu
ANUL APARIŢIEI: 2019
ISBN: 978-606-49-0028-9    
NR. PAGINI: 402
FORMAT: 13x20
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Scriitura Iunonei Cruceanu este proaspătă și fermecătoare. Depășind cu mult stilul epistolar, cartea sa este un roman cu personaje și situații convingătoare, cu multă emoție autentică, dovedind o reală disponibilitate pentru scris. (Doina Ruști, scriitoare)

Într-un stil fermecător, Scrisori din Zürich spune povestea unor personaje ale căror destine se împletesc către un final deschis oricăror posibilități. O lectură emoționantă, optimistă, cu replici pline de umor. (Ioana Spiridonescu, psihoterapeut)

Personaje în pielea cărora te poți pune cu ușurință. Dialoguri amuzante, dar și introspecții care te pot pune pe gânduri. Visele frumoase, care pot fi ale oricui, de fapt, au fost adunate într-o carte frumoasă. O poveste cu final total neașteptat. M-am simțit ca acum mulți-mulți ani, când citeam Cireșarii. (Alexandru Giboi, antreprenor media internațional)

Pe o scară de la Una la zece, e clar că Una e infinitul. Sunt recunoscătoare să port rândurile unor fragmente de memorie care îmi sunt veșnic amprentate în suflet. „[…] iubirea nu stă în cuvinte, ea nu se sădește în urechi. O simți în inima celuilalt care se izbește de pieptul tău când îl îmbrățișezi și nu știe a-ți spune de ce sângele a luat-o așa la galop. Iubirea nu doare, nu doarme, nu sufocă. Iubirea e discreție în fapte, e spațiu și curaj de a recunoaște că uneori s-a născut într-un pământ în care nu poate rămâne. Iubirea e tăcere nejustificată.” (Ioana, cea mai bună prietenă)

9786064900289

Referințe specifice

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrisori din Zurich

AUTOR: Iunona Cruceanu
ANUL APARIŢIEI: 2019
ISBN: 978-606-49-0028-9    
NR. PAGINI: 402
FORMAT: 13x20

Scrie o recenzie